За нас > НОВИНИ

Какво е необходимо след курс, за да отворите собствена фирма.

За да отворите собствена фирма, трябва да притежавате Свидетелство за професионална квалификация най-висока степен по професията. С тази диплома може да бъдете Управител по професията и управлявате собствен бизнес. Ако желаете да направите собствен бизнес в други държави е необходима легализация и превод на сертификата или допълнителни документи и дипломи, според изискванията на техното законодателство. В Учебен център Европа ще получите и Европас сертификат, издаден от Европейските членки държави и България. С този документ може да работите спокойно навсякъде в чужбина. След като получите преведена диплома не е необходима легализация за работа в други страни членки на ЕС.

Kакво е Европас сертификат / Europass certificate.

Европас сертификат може да получите към всяка ваша диплома. Издава го Учебен център, на който са дадени такива права. Europass certificate е издаден по стандарт на чужди държави и там се описва какви са уменията и какви длъжности може да заемате.

Кои Дипломи са валидни, международни и лицензирани.

Преди да започнете курс е необходимо да проверите лиценза на Учебния център в сайта на НАПОО /Национална агенция за професионално образование и обучение/.

Всеки Учебен център е лицензиран за точни професии. Добре е да се информирате кои са те, защото в противен случай дипломата ви ще се счита за невалидна. Може да направите проверка и кои центрове имат право да издават Европас сертификат. Вашето Удостоверение за професионална квалификация или Свидетелство за професионално обучение са напечатани на специална хартия с водни знаци от Министерство на образованието и Национална агенция по образование и обучение НАПОО.

Необходима ли е легализация на диплома, за да работите в чужда държава?

Ако работодателя изисква това, то тогава е необходима. Има вариант да не похарчвате излишни средства за легализация /средно от 50 до 100 лева/, а от Учебния център да преведат дипломата ви на желания език или стандартно на английски. Преведената диплома, трябва да е с визия и текст оформени, както на оригинала. Необходимо е да сложите снимка, съща както на оригинала на български език. Важно е най-отдолу да пише "Идентично с оригинала" и желателно печат на учебния център. Чуждият работодател сравнява оригиналната диплома с превода ви, вижда и същия печат на фирмата, провеждаща курсове. Това е достатъчно, за да работите спокойно в чужбина.

Бъдете успешни!

Допълнителна информация 2020 Актуализация.

Моля Прочетете - важни препоръки

1) Как може да се реализираме успешно и работим качествено, след завършено обучение? 2) Какво оборудване е необходимо и каква инвестиция, за да създадем собствен бизнес? 3) Ще успеем ли да печелим достатъчно пари, за да покрием всички разходи и има печалба и за нас? 1) Може да започнете работа при работодател, за да натрупате опит, негативи от клиенти, да коригирате грешки в работата, поведение, излъчване и облекло. След което ще натрупате клиенти, след половин година старателен труд - добро име и сте готови да си наемете помещение под наем. 2) Предлагам да си наемете място по вашата професия във вече готов, оборудван и работещ център за красота, защото така няма да се налага да оборудвате и инвестирате в салона, например: красив таван, огледала, боядисване, декор, картини, кушетки, стелажи и много апаратури, особено в козметиката. След като си наемете фризьорско място под наем в готов салон, бюро за маникюристка, козметичен кабинет, масажен кабинет или кушетка, която делите с друг масажист или козметик на две смени, ще ви е необходимо само консумативи за обслужване на клиентите и някои апарати, според професията ви. 3) Може да си регистрирате собствена фирма, за която е необходимо да предоставите на проверяващите органи Свидетелство за професионална квалификация по професията за завършено пълно обучение или Висше образование. Ако не притежавате такава диплома, може да се водите на работа към фирмата, която е на управителя на салона, тогава ще бъд е необходимо да плащате осигуровки. обличайте се красиво и удобно, бъдете чисти, приветливи, усмихнати, не задавайте излишни въпроси на клиентите, не разказвайте за вас, изберете за стените топли и успокояващи цветове. за козметика и масаж, приглушете осветлението, запалете свещи, затоплете добре помещението, защото клиента лежи неподвижен и е важно да му бъде топло и комфортно. Не му причинявайте излишна болка, съобразявайте се с изискванията му. Постоянно се квалифицирайте и обновявайте знанията си, защото всяка година излизат новости на пазара, за които е добре да сте по-добре осведомени от клиента. Работете професионално. Поставете се на мястото на клиента, така ли бихте желали да изглеждате след една или няколко процедури? такова отношение ли бихте желали да имат хората към вас, както вие към клиентите си? Бъдете прекрасни, защото работите в центрове, където творите красота, релакс, хармония, настроение! По този начин ще направите себе си и хората щастливи, след което ще дойдат и добрите печалби! . Нашите обучения В днешно време има много възможности, за да бъде човек успешен! Старайте се и всеки ден допринасяйте с нещо за вашето развитие! Така ще бъдете удовлетворени и здрави!. Forum.

Това са професионални курсове във Варна, София, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Добрич, Враца, Перник, Хасково, Свиленград. Провеждат се курсове за масажи, козметика, фризьори, маникюри, педикюр, ноктопластика, фитнес инструктори, готвачи, бармани, администратори, сервитьори т.н. След завършване на обучението може да работите в България, чужбина, на кораб.

Контакти

Курсове във Варна, София, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Русе, Добрич, Перник, Хасково, Свиленград
гр.Варна - 0897 317 641
гр.София - 0897 317 641
гр.Враца - 0897 317 641
гр.Шумен - 0897 317 641
гр.Пловдив - 0897 317 641
гр.Димитровград - 0893 963 922
гр.Русе - 0893 963 922
гр.Добрич - 0893 963 922

Телефони

0897 317 641

0893 963 922

Важно за вас

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! БЕЗ EUROPASS CERTIFICATE И СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, ДОКУМЕНТ ОПРЕДЕЛЯЩ НИВОТО НА ВЛАДЕЕНЕ НА ПРОФЕСИЯТА, НЕ МОЖЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ И РАБОТИТЕ В ЕВРОПА И ДРУГИ ДЪРЖАВИ.

НА ЗАВЪРШИЛИТЕ КУРСИСТИ СЪТРУДНИЧИМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТА В БЪЛГАРИЯ, ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, НА КОРАБ.

www.school-europe.com www.school-europe.com/forum

Следвай ни

Facebook" id="facebook">Facebook Twitter Comments Flickr Skype
Massage Course
Дизайнът е направен от Европа Дизайн Груп Учебни центрове във Варна, София, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Русе, Добрич, Перни, Хасково, Свиленград | Професионални курсове | Курс Варна, София, Враца, Шумен, Пловдив, Димитровград, Русе, Добрич, Перник, Хасково, Свиленград.