Дипломи

Международна диплома

ЛИЦЕНЗ 201012838

След всяко завършено ниво издаваме Удостоверение за професионално обучение, с което може да започнете работа. След всички завършени нива издаваме Свидетелство за професионална квалификация за пълна професия Мастер клас, с което може да отворите собствена фирма и бизнес по професията.

АКРЕДИТАЦИЯ ОТ EREPS

Център за професионално обучение Европа издава Сертификат за Фитнес Инструктор Level 3, по Eвроквалификационната Рамка EQF, който е валиден в други страни и членки на Европейския съюз. След завършване на всички нива получавате регистрация в регистъра на европейските Фитнес професионалисти - EREPS, за ниво 3 - FITNESS INSTRUCTOR.

EUROPASS CERTIFICATE

Получавате Европас Сертификат, преведен на английски или немски език с печат на латиница. Дипломите се печатат от Министерство на образованието и науката и Национална агенция за професионално обучение и образование.

Може да започнете работа в България, чужди държави и на кораб. Европас сертификат е издаден от България и Европейските членки държави, съвместно с Министерство на образованието и науката. Можем да ви сътрудничим за работа в България и на кораб, след определен стаж и в чужди държави. Работим с корабна агенция, услугата е безплатна. Всички дипломи са легитимни за България, чужди държави и кораби.

Лиценз

ЛИЦЕНЗИРАНИ ПРОФЕСИИ

Национална агенция за професионално образование и обучение

Център за професионално обучение Европа е лицензиран по следните професии: Козметик, Фризьор, Масажист, Спортен Инструктор, Фитнес Инструктор, Персонален Треньор, Готвач, Ресторантьор, Мениджър, Маникюр, Педикюр, Ноктопластика, Грим, Перманентен Грим, Барман, Сервитьор, Икономист, Счетоводител, Турстически агент, Селски туризъм, Администратор, Камериерка, Кетеринг, Шивач, Моден дизайн, Камериерка, Техник на компютърни системи, Иконимика и мениджмънт, Моден дизайнер на облекло, Крояч на дрехи.

Работа

Важно за вас

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!

БЕЗ EUROPASS CERTIFICATE И СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, ДОКУМЕНТ ОПРЕДЕЛЯЩ НИВОТО НА ВЛАДЕЕНЕ НА ПРОФЕСИЯТА, НЕ МОЖЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ И РАБОТИТЕ В ЕВРОПА И ДРУГИ ДЪРЖАВИ. НА ЗАВЪРШИЛИТЕ КУРСИСТИ СЪТРУДНИЧИМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТА В БЪЛГАРИЯ, ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, НА КОРАБ - НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

С курс Козметика, Фризьор, Масажи, Маникюр, Педикюр, Ноктопластика, Грим, Перманентен Грим, Фитнес Инструктор, Треньор, Барман, Готвач, Администратор, Камериерка, Управител, Моден Дизайн, Шивач, Счетоводител, Ресторантьор и други ще ви научим на професионализъм. Учебен център Европа работи за вас. Първата стъпка към вашата успешна кариера е обучението. Тук ще научите всичко, което трябва да знаете преди да започнете работа. Базите за обучение са модерни и отговарящи на всички съвременни изисквания. Предлагаме онлайн курсове, с които получавате подробно видео на целия курс, полагате изпит по скайп и получавате диплома. Курсовете съчетават теория и практика и доказват, че може да е приятно, докато учите нова професия. Форум.

Следвай ни

Facebook" id="facebook">Facebook Twitter Comments Flickr Skype
Massage Course
Дизайнът е направен от Европа Дизайн Груп Учебни центрове във Варна, София, Бургас, Враца, Шумен, Пловдив, Перник, Русе, Димитровград, Добрич, Ямбол, Хасково, Свиленград | Професионални курсове | Курс Варна, София, Бургас, Враца, Шумен, Пловдив, Перник, Русе, Димитровград, Добрич.